Question

Speaker Doesn't work after update

  • 30 July 2019
  • 5 replies
  • 479 views

Hi Dear Friends;


I updated my mate 10 pro from BLA l29(C185) to BLA l29(C432) manually everytings are working but just speaker doesn't work im getting voice from headphone speaker.

i did wipe data / factory reset
i did wipe cache but the result is same what should i do?

please help

5 replies

I found the same problem on the P 20 Pro. This problem occurs after the device restarts itself and will cause the sound to disappear. Now, I have to do a factory reset and still have the same effect. Will sound and then go out.Expected to be a problem from EMUI software
Userlevel 3
Badge +2
Hi all!

We are sorry for this unpleasant issue, it must be hard to deal with such issues!

Please send me the serial numbers of your device in private message so I can perform a deeper search on your problem!

Looking forward to your message!

Please don't hesitate to contact me if you have further issues!

Have a lovely day!

All the best,
BarneyT
I have the same problem with my Mate 20 Lite.
This is the second time it happens.
I can only use headphones or speakerphone!
Hard reset is useless.
It's really disappointing
Userlevel 3
Badge +2
Hello @elysan76, welcome to the community!

I would like to ask you to send me your serial and build number in private message so I can assist you with this problem.

Please don't hesitate to contact me if you have further issues! You can send a private message as well, if you want this kind of assistance!

Have a lovely day!

All the best,
BarneyT
@BarneyT thanks! you have my private message 🙂

Reply